Välj rätt underkläder

Det är inte alltid lätt att hitta rätt bland underkläder. Speciellt när det kommer till BH. Det sägs att sju av tio kvinnor i Sverige går runt med fel BH-storlek, en på tok för hög siffra.

I många fall har dessa kvinnor inte fått hjälp med att mäta sin rätta storlek, eller så är det just att kroppen förändras konstant under livets gång och man har glömt att uppdatera i sin underklädesgarderob.

2172262-portrait-of-women-in-their-underwear

Billiga underkläder i alla ära, men om du är på jakt efter kvalité i form av material och passform så är det inte hos de trendiga och billiga butikskedjorna du kommer hitta detta. Det är bättre att satsa på något som kommer att hålla under en längre tid.

Gå gärna till en underklädesbutik där du kan få hjälp med att mäta din BH-storlek. I en specialbutik får du den experthjälp som du oftast inte får i de vanliga butikskedjorna. Barnafödande, vikt och hormoner brukar ha stor påverkan på din BH-storlek.

Har du stora byst är det extra viktigt att hitta en BH som ger bra stöd, då de minskar risken för ryggproblem och verk i axlarna och nacken. Hos butiken BH teamet har de ett varierat sortiment att välja från. Deras Shape Sensation från märket Triumph har en inbyggd bygel som ger ett bra stöd och kupan får dessutom större byst att se mindre ut.

Se till att ta väl hand om dina underkläder. Visst kanske det inte är så kul att stå och handtvätta konstant, men det går att köpa ett par billiga tvättpåsar också. Du kommer definitivt att tacka dig själv för det här senare. Tips om hur du får bäst resultat vid handtvätt kan man hitta på Vias egna hemsida.