Trimma skägget

Som man har de allra flesta begåvats med ansiktsbehåring i form av skägg. Vissa gillar det medans andra skyr det som pesten och anser det vara någonting onödigt som tar upp en stor del av tid man hellre spenderat på annat för att raka bort.

Snyggt skägg

De som gillar sitt skägg brukar ofta vara noga med att även göra skägget extra fint och presentabelt. Vildvuxet skägg kan såklart också vara snyggt, men det flesta av oss har ett skägg som växer lite ojämnt och därför behövs det tids nog alltid trimmas. Det finns många olika sätt att göra så på.

Du kan till exempel använda dig utav  en vanlig rakhyvel, en rakapparat, eller en rakkniv. Vilken metod som du använder är självfallet upp till dig själv, om än vissa verktyg är bättre och underlättar för vissa specifika moment. På sliqhaq.se hittar du ett gigantiskt urval av produkter för rakning, kanske till och med för metoder som du aldrig tidigare funderat över skulle passa just dig.

Det finns även en hel värld av medel som underlättar både före och efter din rakning och som dessutom gör att du luktar gott. Många har problem med att huden kan bli lätt irriterad och då hjälper produkter som dessa dig på traven med detta.

Det är inte bara skägget som då och då behöver trimmas. Skulle det vara så att du även tänkt att ditt vanliga hår behöver gås igenom och har tänkt klippa bort en längd på över 30 cm som du kan avvara, borde du fundera över möjligheten att donera ditt hår till en peruk. Du kan nämligen göra det om ditt hår är ofärgat och av nog bra kvalité, något som kan hjälpa till exempel ett cancersjukt barn att må väldigt mycket bättre med sitt eget utseende.