Toppa looken med smycken

För att sätta den klassiska pricken över i:et så gäller det att toppa looken med smycken. Man kan förgylla den enklaste outfiten med snygga smycken och accessoarer. Oavsett om det är ett mönstrat mode eller en väldigt tillbakadragen och minimalistisk look så kommer alltid smycken att piffa upp det hela ytterligare.

Olika typer av smycken

Hur ett silverhalsband ska se ut kan variera från ett stilrent till mer sirligt. Alla har vi olika tycke och smak hur vi vill att våra smycken ska se ut. Man kan aldrig ha för mycket av halsband och andra typer av smycken. Det gäller att ha en bra ordning på de smycken som man har så man enkelt och snabbt kan välja vilket som man ska använda för dagen. Ta en titt på den inbäddade videon här nedan för smart förvaring som du kan göra själv hemma.

Smycken även för män

Det är allt vanligare att män använder sig av smycken för att styla sin look ännu mer. Det finns många snygga arm- och halsband som klär männen så bra. Dock så kanske det fortfarande är så att det är ringen och klockan som kanske är den mest vanliga. Kom igen grabbar och full på smyckeskrinet med allehanda smycken så du kan variera dig du också. Det finns säkert något snyggt som du kan tänka dig att införskaffa för att toppa din look med.