Toppa din outfit med en snygg makeup

Det är alltid lika kul att sätta ihop en ny look inför en utekväll eller kanske till mer formella tillställningar. Däremot är det många av oss som glömmer bort att en ny look innebär mer än bara nya kläder. Det gäller att även hitta en ny frisyr, de rätta accessoarerna som passar ihop med resten av ensemblen och sist men inte minst din makeup.

Lägg en snygg makeup till alla tillfällen

Oavsett om det är mer festliga tillställningar det gäller, något arbetsrelaterat eller till vardags så är det viktigt att du känner dig bekväm med dig själv och din utstyrsel. För en mer vardaglig stil kan du exempelvis lägga en subtil makeup. Välj en diskret makeup med välbalanserade färger som smälter ihop med din färgton och förstärker din naturliga skönhet.

Vågad makeup till fest

Ska du på fest kan det istället vara roligt med lite mer vågad makeup som syns på långt håll. För att bli festens blickfång kan du exempelvis lägga en tung ögonmakeup som markerar dina sensuella ögon. Eyeliner kan hittas online till dig som vill ha extra svarta ögon. Satsa gärna på en ekologisk variant som inte är testad på djur. Lägg sedan en foundation med konturer vid de platser du vill framhäva respektive dölja, avsluta med ett snyggt läppstift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *