Tips för en perfekt outfit

shutterstock_277647236

Det handlar inte bara om att hitta de rätta kläderna som du älskar. De ska också bäras rätt och du ska känna dig snygg och bekväm. Utan alla ingredienser kommer det inte att bli en perfekt outfit.

Börja nära kroppen

För att din outfit ska passa måste du första ha rätt underkläder. Bra underkläder ska ge stöd och inte lämna märken på kroppen. Och det ska framförallt vara rätt storlek. Många får fel storlek på underkläderna utan att veta om det.

Rätt passform

En bra outfit ska vara som en komplimang för din kropp. Den ska gärna tona ned det du inte gillar och framhäva det du är stolt över. Gillar du dina ben ska du visa upp dem med en kortare kjol eller heltajta byxor. Tycker du att bysten är för stor kan du välja lite större tröjor som inte smiter åt runt bysten och undvika urringat eftersom det bara drar fokusen till bysten.

Din egen stil

Även hur bra kläderna sitter, kommer du aldrig att få en perfekt outfit om du inte känner dig hemma i plaggen. Håller du på att byta stil är det kanske en övergång, men oftast betyder det att du inte bär kläder som du vill bära.
Ens egna personliga stil går före allt annat. Är man som mest bekväm i kläder som inte har den perfekta passformen, ska man hellre välja dem. För att för dig kommer det att bli din perfekta outfit.