Snart är det sommar och bad

Varje år så längtar man så efter sommar och bad och man hinner knappt blinka så har våren gått och vi står där med strålande sol och 25 grader varmt. Man kan tycka vad man vill om våra årstider men visst är sommaren något speciellt efter en lång och kall vinter. Plus en vår som förbereder oss på det varma och sköna.

Sommarens härliga bad

Snart så får vi dra på oss badkläderna och hoppa i härliga havsbad och insjöar som svalkar oss från den varma solen. Kanske du inser att badshortsen gjorde sin sista sommar förra året och det kan behövas skaffas några nya inför denna sommar. Det kan sitta fint med ett par nya shorts som man kan använda då det är badväder. Vänta inte för länge med att beställa, vem vet kanske det blir varmare i om någon vecka och badtemperaturen är så pass bra att du vill ta ett premiärdopp.

Planera din semester

För många så är sommaren förknippad med ledighet och många av oss tar ut semestern där under månaderna Juni, Juli och Augusti. Det är ju de tre månaderna då vi kan ha som bäst sommarvärme även om slutet på maj och början på September även kan vara fina dagar. Se till att planera din semester väl så du hinner med så mycket som möjligt. I år så kanske det blir mest att vara hemma i Sverige och semestra i vårt vackra hemland. Det finns mycket att uppleva från söder till norr.