Smycka dig med kroppskonst

Smycka med kroppskonst

Under olika perioder i livet så väljer vi att smycka oss med olika saker. Det kan vara örhängen och andra typer av smycken men det kan också vara att smycka sig med kroppskonst. Idag så piercar vi inte bara för örhänge utan man kan göra detta lite varstans på sin kropp.

De vanligaste piercingen

Öronen är det vanligaste som man piercar men även näsa, ögonbryn och bröstvårtor kan piercas och sättas någon form av smycke i. Man kan även pierca sig på andra ställen på kroppen om man så önskar. En del vill visa upp vad man gjort medans andra väljer att inte skylta öppet med sin piercing. Det finns en hel del att välja på bland olika typen av smycken som man kan använda sig av för olika typer av piercing.

Sköt om din kroppskonst

Det viktigaste när man gjort en piercing är rengöring tills det hela har läkt ordentligt. Oavsett om det är hål i öronen för helt vanliga örhängen eller om man har tagit hål i andra delar av kroppen för att pryda med något smycke. När du gör din piercing så får du med ett smycke som ska sitta i tills det är läkt. Beroende på var du gjort din piercing så kan det ta lite olika lång tid innan det helt är läkt. Ett öra kan ta tre månader medans ett ögonbryn kan ta upp till 6 månader innan det har läkt och du kan byta till ett annat smycke.