Ge bort kläder i present

 

Att ge bort kläder i present är inte alls ovanligt. Vet man storlek och vad man tycker om så brukar det gå ganska enkelt att handla presenter i form av kläder. Om den som fyller år har ett specifikt intresse så kan detta hjälpa till att hitta plagg som passar.

Speciella presenter

Om den som fyller år har ett intresse för Bitcoin och träning så kan ni ta en titt hos btcwardrobe.com som säljer både träningskläder, andra kläder och produkter med ett speciellt bitcoin tryck på. Kommer troligtvis att uppskattas mycket av den som får presenten. Med träningsplagg med detta tryck så kommer hen att få många frågor om just bitcoin som är dennes stora intresse. Det kanske inte är plagg som man använder under kontorstid men under sin träning så kan de passa utmärkt.

Andra typer av presenter

Det kan vara svårt att köpa något till den som anser sig ha allt. Andra typer av presenter som kan passa är ju att anlita en personal shopper för en dag. Att få hjälp med vilka kläder som kan passa bäst är ju en ynnest. Flera stora butiker har detta som en tjänst och kan under ett par timmar stå till tjänst som smakråd och ge tips om vad som skulle kunna passa och inte. Idag så finns det även som digital tjänst där du får hjälp med din shopping med hjälp av videosamtal.