Få den snyggaste frisyren i sommar

Här hittar du tipsen om de bästa sommarfrisyrerna, oavsett hur och var du tillbringar din sommar och vilken typ av hår du har. Du får även tips på hur du fixar sommarsvallet.

Sommarfrisyrerna handlar i grund och botten om att få håret att se så naturligt ut som möjligt. Till en av de vanligaste sommarfrisyrerna hör strandlockarna, kanske mer kända som beach waves. Det är försiktiga lockar med platta ändar. Därtill har vi även slarvigt uppsatta knutar och flätor i alla möjliga olika stilar. Om du vill få mer inspiration och tips kan du läsa mer om det här.

Somriga och tidlösa frisyrer

A och O för en somrig och naturlig frisyr är saltvattenspray, då håret får textur och volym. Men framförallt avger en saltvattenspray en känsla av att du har spenderat hela dagen vid stranden. Och vill du inte köpa en spray kan du göra en egen, du kan läsa hur du gör här.

Nu kanske du tror att du måste ha långt hår för att få till dessa sommarfrisyrer, men det behöver du inte. Investera i äkta eller syntetiskt löshår från Poze, så att du också kan göra dessa sommarfrisyrer. Det är även ett alternativ om du vill att ditt hår ska kännas tjockare.